domingo, 27 de abril de 2008

V CONCURS DE PROJECTES FINAL DE CARRERA I i el III CONCURS DE TESIS

Us comuniquem que s’obre la convocatòria per participar en el V CONCURS DE PROJECTES FINAL DE CARRERA I i el III CONCURS DE TESIS DOCTORALS SOBRE TECNOLOGIA PER AL DESENVOLUPAMENT EN L’ÀMBIT DE LA COOPERACIÓ INTERNACIONAL.
L’objectiu d’aquest certamen es enfortir i estendre la cooperació universitària.
Els treballs que es presentin hauran de respondre al repte de promoure un desenvolupament humà sostenible, entès com un generador de condicions d’equitat que ampliïn i millorin les oportunitats per una vida digna i sostenible a les persones i els pobles.
El premi per modalitat és de 2.000 € *(hi ha 2 modalitats per PFC i 1 modalitat per TD) i el termini de presentació dels treballs és del 15 d’abril al 15 de setembre de 2008.
Per a més informació, obtenir les bases i els formularis, consulteu el web en http://ccd.webs.upv.es/concurso_pfc/index.htm (Secretaría Tècnica: UPC, U Politècnica de Madrid i U Politècnica de Valencia).
Sabem que s’estan desenvolupant molts treballs en aquests temes i confiem que els pugueu presentar al concurs. Confiem en les vostres aportacions, i als que esteu en la posició de poder fer difusió de la iniciativa entre els alumnes, us preguem i agraïm la col·laboració.
Rebeu una cordial salutació,
Centre de Cooperació per al Desenvolupament
Font notícia: CCD UPC, info.ccd@upc.edu tel 93.401.59.61


No hay comentarios: